Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Ανήλικοι σε υψηλό κίνδυνο – Ευθύνη όλων»

21 Νοεμβρίου 2010

"Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού"


Με αφορμή την...
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ( Ε.Π.Α.Α )
 της Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών  
 την Τετάρτη 8 Απριλίου 2009
στην Αίθουσα Εφετείου Αθηνών


Η ευθύνη δεν είναι συλλογική στην περίπτωση των παιδιών των διαζευγμένων.
Είναι Αποκλειστική ευθύνη του κράτους και του δικαστικού συστήματος που επιμένει να επιβάλει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των μητέρων στα παιδιά μας, χρησιμοποιώντας  ολόκληρο τον  δημοσιοϋπαλληλικό του μηχανισμό.


Δικαστές που καταλήγουν πάντα, ότι το Συμφέρον του τέκνου είναι να μένει με την μητέρα του -  δίνοντας  μάλιστα και την αποκλειστική επιμέλειά.
( βλέπε: Δηλώσεις Κατσιβαρδάκου)

Εκπαιδευτικοί που αδιαφορούν ή συγκαλύπτουν την κακοποίηση των παιδιών.

Εισαγγελείς που στην καλύτερη περίπτωση κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην κάνουν ΤΙΠΟΤΑ. Και φυσικά δεν διστάζουν να συγκαλύψουν καταγγελίες κακοποιήσεις ή να προκαλέσουν την κακοποίηση  διατάσωντας την …άποψη τους.

Αστυνομικοί που συντάσσουν …«Εκθέσεις κατ οίκον Έρευνας και Κατάσχεσης» απείθαρχων παιδιών που καταγγέλλουν την κακοποίησή τους και αρνούνται να επιστρέψουν στην ιδιοκτήτρια μητέρα..

Αστυνομικοί που συλλαμβάνουν τον μη έχοντα την επιμέλεια γονέα που καταγγέλλει κακοποίηση, ενώ οι υπόλοιποι του τμήματος κυνηγούν  το παιδί μέσα στο τμήμα προκειμένου να το παραδώσουν στον «νόμιμο κάτοχο του» (την μητέρα του).

Δικαστικός ( γυναίκα) που απορεί με 6χρονο που δεν θέλει να επιστρέψει στην μητέρα του γιατί τον δέρνει και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει σε αυτή, με το ακαταμάχητο επιχείρημα : « Και εγώ έδερνα τα παιδιά μου αλλά τα αγαπούσα» « έτσι είναι οι μανούλες», «…( και άλλα πολλά ).

Κοινωνική λειτουργός ( στην ίδια περίπτωση ) έδρασε πιο …διπλωματικά!
«Αν δεν έρθεις να πάμε στην «μαμά» θα πας σε ίδρυμα, άλλα αν έρθεις  θα κανονίσω να βλέπεις τον πατέρα σου περισσότερο»!

Θα μπορούσα να συνεχίσω με Ψυχιάτρους, Παιδοψυχίατρους, Υπεύθυνο Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, και άλλους δημοσίους υπαλλήλους.
Χρειάζεται όμως, να γράψω ιδικό κεφάλαιο για τον καθένα,  και θα γίνει εν καιρώ...

Αυτή είναι η κατάσταση  και η παρεχόμενη προστασία του κράτους στα παιδιά μας. ( ιδικά των διαζευγμένων )

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κατάσταση αυτή επιδέχεται βελτίωσης.


ΟΧΙ!
Η κατάσταση αυτή απαιτεί ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Καμία «βελτίωση» δεν είναι ικανή να… καθαγιάσει τους σημερινούς θύτες σε σωτήρες.   

Αν το θέμα της επιμέλειας δεν αφορούσε τις ζωές των παιδιών μας θα ήταν απλά υποκρισία.
Τώρα, μόνο σαν έγκλημα μπορεί να χαρακτηριστεί η Δικαστική πρακτική απόδοσης επιμέλειας, η  «Υπερασπίσεις του συμφέροντος» των παιδιών μας και η προστασία της παιδικής  ηλικίας..

Η μακροχρόνια αυτή τακτική και το πλήθος των δικαστικών αποφάσεων παραπέμπει ευθέως σε ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.



Διαβάστε:

Το Σχολείο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών;
Πενταρβάνη-Υφαντή Θεοδοσία Εκπαιδευτικός-φιλόλογος ,
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Α.Α

«Ανήλικοι σε υψηλό κίνδυνο – Ευθύνη όλων». ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Διαφάνεια 1

Διαφάνεια 2

5 σχόλια:

  1. «Σε πολλές περιπτώσεις φαινομενικής νομιμότητας κρύβεται βαριά παρανομία», υπογράμμισε ο Συνήγορος του Παιδιού Γιώργος Μόσχος.

    Εν τέλει «τα παιδιά κινδυνεύουν όταν οι θεσμοί προστασίας τους χάνουν την ανθρωπιά τους», είπε ο Γρηγόρης Αμπατζόγλου, Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής στο Α.Π.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 1ο Α.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ


    ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00043 ] - [ 2010.11.21 20:30 ]


    ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: "...μην με ξαναγυρίσεις εκεί δεν αντέχω άλλο..."

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ


    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ


    http://anakoinwths-pa-sy-a.blogspot.com/2010/11/1.html


    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/11/21/20-30/pa-sy-a_anakoinwths_2010-11-21_20-30.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παράλογο και εξωφρενικό της υπόθεσης είναι οτί στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ( Ε.Π.Α.Α )
    της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών τέθηκε ως θέμα αντισυνταγματικώς και παρανόμως να απολαμβάνουν ασυλία οι πραγματογνώμονες γεγονός που θα οδηγήσει στην πλήρη αυθαιρεσία και συντεχνιακή ασυδοσία απο πλευράς πραγματογνωμόνων οι οποίοι θα κατασκευάζουν κατα φεμινιστική παραγγελία πραγματογνωμοσύνες και πορίσματα εις βάρος κυρίως των παιδιών και του πατέρα όπως διαχρονικά ήδη γίνεται.

    Γί' αυτό τέθηκε εξάλλου θέμα περί ποινικής και αστικής ασυλίας για να μένουν οι πραγματογνώμονες στο απυρόβλητο θέτοντας υπο ομηρία τις Ελληνικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. THE OPPRESSIVE AND TYRANNICAL MATRIARCHY IN THE IMPLEMENTATION OF LEGAL SYSTEMS IN FAMILY COURTS


    MR GELDOF SAID: 'IN THE NEAR FUTURE THE FAMILY LAW UNDER WHICH WE ENDURE WILL BE SEEN AS BARBARIC, CRIMINALLY DAMAGING, ABUSIVE, NEGLECTFUL; HARMFUL TO SOCIETY, THE FAMILY, THE PARENTS AND THE CHILDREN IN WHOSE NAME IT PURPORTS TO ACT' - 'HERE IS ONE MORE REPORT THAT EMPIRICALLY NAILS THE OBVIOUS FACT THAT TO REMOVE A CHILD FROM THEIR FATHER (IN THE HUGELY VAST MAJORITY OF CASES), THEIR GRANDPARENTS AND OTHER FAMILY, THEIR SCHOOL AND FRIENDS, IS WHOLLY DESTRUCTIVE TO A CHILD AND ITS FAMILY'.

    http://anti-amazon.blogspot.com/2010/11/bob-geldof-accuses-barbaric-family.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

    "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    25/04/2006

    Θέμα: Καταγγελία καταστροφής εκ προθέσεως της Ελληνικής Οικογένειας από δικαστές, εισαγγελείς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, νομικούς, και γενικά επι-στήμονες που στερούνται αρετής, αφού στην πραγματικότητα είναι έμμισθοι υπο-στήμονες, επαληθεύοντας το αρχαίο ρηθέν, “επιστήμη στερηζομένη αρετής πανουργία εστί”.


    http://www.pa-sy-a.gr/epiloges/osyndesmos/kataggelies/ka_00004/ka_00004.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή