Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018

Άνθιμος Ανανιάδης: «Δεν κάνω γιορτές με τον γιο μου.. »Συγκλονίζει ο Άνθιμος Ανανιάδης:

«Δεν κάνω γιορτές με τον γιο μου.. αμφισβητούν ότι είμαι ο πατέρας». 

 


Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τις φετινές γιορτές τις περνά μακριά από τον γιο του καθώς, όπως ο ίδιος είπε, υπάρχει η αμφισβήτηση από την οικογένεια της μητέρας ότι μπορεί και να μην είναι ο πατέρας.

Μιλώντας στο Happy Day όπου εξομολογήθηκε το γεγονός ότι δεν του επέτρεψαν να δει το παιδί του ούτε τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η διαμάχη που έχει ο ηθοποιός με την Μαρία Νεφέλη Γαζή του στερεί για την ώρα το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στο παιδί του.

«Η ζωή μου όλη έχει αλλάξει μετά τη γέννηση του ανθρώπου τον οποίο έχω δει από την πρώτη στιγμή. Είμαι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος και σίγουρα πιο ουσιαστικός και πιο ανθρώπινος από ποτέ», είπε ο Άνθιμος Ανανιάδης και συνέχισε:

«Ως πατέρας μου έχουν αποκλείσει το δικαίωμα να είμαι κοντά στο παιδί λόγω του ότι υπάρχει αμφισβήτηση από την οικογένεια αυτή ότι μπορεί και να μην είμαι πατέρας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος στη θέση μου ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Το θεωρώ εξαιρετικά άδικο και άσχημο αυτό. Ζω με αυτό και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ουσιαστικός. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μην είναι καλός σύζυγος αλλά μπορεί να γίνει καλός πατέρας κι αυτό είναι πάρα πολύ ουσιαστικό σε όλα τα πλαίσια».
1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΥΑ - 16-05-2007 - Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ 'ΕΙκΑΔ' ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ

    https://youtu.be/3ISKihvPUTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή