Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

"Απελευθέρωση" ! ...4τράχρονου, απο τον Πατέρα του. (Ενημερωμένο)

 (Ενημερωμένο) 04/05/2017

"Ομηρία" ανήλικου παιδιού από...τον πατέρα του στις Κρηνίδες!

 ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΪΟΥ 2017

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ένας 36χρονος κάτοικος Κρηνίδων, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει το ηλικίας 4,5 ετών παιδί του στη μητέρα του (και πρώην σύζυγό του) χρησιμοποιώντας...ένα γαλλικό κλειδί και απειλώντας να χρησιμοποιήσει το παιδί σαν ανθρώπινη ασπίδα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, με τον 36χρονο να φιλοξενεί προσωρινά στην οικία του το γιο του -ο οποίος μένει μόνιμα στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα του. Όταν η τελευταία μετέβη στην οικία του 36χρονου για να παραλάβει το παιδί -μιας και έχει αναλάβει την κηδεμονία του-, αυτός αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι ο χρόνος που διαθέτει μαζί του είναι πολύ λίγος εξαιτίας της απόστασης που χωρίζει τις Κρηνίδες από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και μετέβησαν στην οικία του 36χρονου. Ωστόσο ο τελευταίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την παρουσία τους αλλά απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα γαλλικό κλειδί πάνω στο ίδιο το παιδί του!

 

Το όργανο ( γαλλικό κλειδί ) που χρησιμοποίησε ο "ατίθασος" Πατέρας.
( Το πως ακριβώς προτίθετο να το χρησιμοποιήσει, είναι ασαφές στο άρθρο. )
 Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, μέχρις ότου η Πταισματοδίκης Καβάλας εκδώσει (περί τις 9 το βράδυ) ένταλμα εισόδου στην οικία του 36χρονου. Άμα τη έκδοση του εντάλματος άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην οικία του 36χρονου, τον συνέλαβαν -χωρίς ο τελευταίος να προβάλει αντίσταση- και απελευθέρωσαν το γιο του.

 

ΠΗΓΗ


Τα σχόλια, στην ανάρτηση του άρθρου στο Facbook. 

( Επιλεγμένα. )

 

  * Dimitris  Το παιδί είναι όμηρος και ιδιοκτησία της μητέρας του.
Αυτή είναι η δικαστική πρακτική.
Έτσι ! Γιατί "είθισται" .....
Μόνο οι μητέρες είναι ικανοί γονείς !
Οι πατεράδες είναι ανίκανοι να ασκήσουν "επιμέλεια", και κατά πάγια τακτική τους την αφαιρούν!
Ο χρόνος που ορίζεται για να βλέπουν τα παιδιά τους είναι ελάχιστος, έως καταστροφικός για την σχέση παιδιών και πατεράδων.
Τα παιδιά "κατάσχονται", από τους πατεράδες, πέραν του χρόνου "επικοινωνίας"!
( Συντάσσεται και το ανάλογο έγγραφο. )
"Αφαιρούνται" έστω και δια της; βίας, ως σαν να πρόκειται για αντικείμενα!
( Τον " απελευθέρωσαν" λέει!!!)

Αυτή είναι η Ελληνική δικαστική ΞΕΦΤΊΛΑ!,
...και κάνει συνενόχους της και την Ελληνική Αστυνομία!

Και ρωτώ!
Τι υπερασπίστηκε η Πταισματοδίκης Καβάλας ;
Την δικαστική πρακτική ;
Το "συμφέρον" του παιδιού ;
...ή την άτυπη ιδιοκτησία της μητέρας στο παιδί ;

" Για το παιδί.... δεν κάνω λόγο ! Όλοι θέλουν και ξέρουν το "καλό" του, εκτός από το ίδιο και τον πατέρα του.)

Το "κερασάκι στην "τούρτα" είναι ότι ο πατέρας συλλαμβάνεται και δικάζεται για "Αρπαγή Ανηλίκου" ! ** Anastasios Markoulidis Το ότι αυτοδίκησε ο πατέρας, με χρήση έστω ενός γαλλικού κλειδιού (ευτυχώς που δεν κρατούσε κάτι άλλο) το λογαριάζουμε καθόλου ή όχι; Αν, μέσα στην απελπισία του, ο πατέρας έκανε καμιά λακαμία θα ήθελα πολύ να δω τι θα γράφατε όλοι εσείς που υπερασπίζεστε την πατρική αξιοπρέπεια και τη σχέση πατέρα-παιδιού

 ** Anastasios Markoulidis Φυσικά και πρέπει να έχει επαφή ο πατέρας με το παιδί, φυσικά και το ελληνικό νομικό σύστημα θεωρεί εντελώς λανθασμένα πως μόνο οι μητέρες είναι ικανές να μεγαλώνουν παιδιά. Αλλά από αυτό μέχρι την αυτοδικία υπάρχει, όσο να πεις, μια απόσταση...
 * Dimitris -  Anastasios Markoulidis Πριν φτάσουμε στην αντίδραση του πατέρα, είναι καλύτερα να δούμε πως του συμπεριφέρθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη, και γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την συμπεριφορά!

 * Dimitris  Τα παιδιά υπερασπίζομαι!
Οι ενήλικες, κατακτούν την αξιοπρέπειά τους και τον γονικό τους ρόλο. ** Anastasios Markoulidis
Εγώ κρίνω την αντίδραση του πατέρα και καταδικάζω την αυτοδικία. Αν θεωρεί εαυτόν αδικημένο από την Ελληνική Δικαιοσύνη ας τα βρει μαζί της. Αν θεωρεί εαυτόν αδικημένο από την πρώην σύζυγό του ας τα βρει μαζί της.

Το παιδί δεν έφταιγε σε τίποτα να τραβήξει όλο αυτό που τράβηξε (και είναι σε ηλικία που τα καταλαβαίνει όλα). Ας δεχτούμε προς στιγμή (γιατί δεν ξέρουμε την πραγματική ιστορία) ότι το παιδί είναι καλύτερα με τον πατέρα του παρά με την μητέρα του και ότι η δικαιοσύνη το αγνόησε χάριν αυτών των άτυπων κανόνων περί μητρότητας...με αυτή την ενέργεια ο πατέρας μπορεί και να το έχασε το παιδί οριστικά... * Dimitris  Εγώ κρίνω από την θέση του παιδιού, και καταδικάζω ότι συντέλεσε στην δημιουργία τέτοιων καταστάσεων.
Δεν νοώ "αυτοδικία" την διεκδίκηση επαφής και χρόνου, ενός πατέρα με το παιδί του.
Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους γονείς τους, και όχι να τους ορίζουν τον χρόνο και τις σχέσεις τους.
Αυτή είναι η διαφορά!

 * Dimitris  Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό... ελάτε στην θέση του πατέρα, να βλέπετε το παιδί σας σαν σε επισκεπτήριο φυλακής, υπό απειλή δίωξης, σε περίπτωση παράτασης!
Ελάτε στην θέση του παιδιού, να έχει ανάγκη τον πατέρα του, και να του τον "προσφέρουν" σαν διασκεδαστή του Σαββατοκύριακου!

Είναι εύκολο να υπερασπίζεσαι την "νομιμότητα" όταν δεν την έχεις υποστεί!

 * Dimitris  Επίσης, σας στέλνω το τηλέφωνό μου, να σας εξηγήσω, αν θέλετε, τί σημαίνει το "ας τα βρει μαζί της" , ο πατέρας με την δικαιοσύνη.
Ίσως, και να πάμε μαζί στην δίκη του πατέρα.

 

 

 

Ο κύριος "Anastasios Markoulidis" είναι δημοσιογράφος και συντάκτης του δημοσιευμένου άρθρου.


 

 

 

 Facebook

 

 

 

3 σχόλια:

 1. Σπυριδων Σπυροπουλος Anastasios Markoulidis ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

  1) ΕΑΝ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ή ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Ή ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  2) ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ή ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

  3) ΕΑΝ ΕΣΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ "ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ"

  4) ΕΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ή ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ Ή ΑΠΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ

  ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

  ΕΔΩ:
  https://www.facebook.com/fonikavalas/posts/1038486492951588

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Anastasios Markoulidis ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

  ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.... ".... Φυσικά και πρέπει να έχει επαφή ο πατέρας με το παιδί, φυσικά και το ελληνικό νομικό σύστημα θεωρεί εντελώς λανθασμένα πως μόνο οι μητέρες είναι ικανές να μεγαλώνουν παιδιά....."

  ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - www.pa-sy-a.gr (ΔΕΣ ΕΔΩ: http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#plohghsh_05 ΚΑΙ ΕΔΩ: http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/02/24/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-02-24_00-00.htm#plohgos_03) ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ: http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/09/25/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-09-25_00-00.htm) ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ: http://thiseus.pa-sy-a.gr/2009/12/06/00-00/pa-sy-a_thiseus_2009-12-06_00-00.htm#plohgos_05)

  ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΕΧΘΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΚΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - www.pa-sy-a.gr

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: 6972172090


  Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK
  ΕΔΩ:
  https://www.facebook.com/fonikavalas/posts/1038486492951588

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04260 ] [ 2017.05.05 00:00 ]

  "FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΑ: "...Anastasios Markoulidis ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..." "...Anastasios Markoulidis ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ..." "...ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..."

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/05/05/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-05-05_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή