Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα δημοτικά σχολεία !


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα δημοτικά,
καθώς οι οδηγίες για την Παιδεία είναι παγκόσμιες, από τον Ο.Η.Ε., την UNICEF, την UNESCO και αφορούν όλες τις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.

 

 

Μετά τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και γκέι * στα ελληνικά σχολεία, το επόμενο στάδιο θα είναι η πρακτική εισαγωγή στην διαστροφή.
* ( βλέπε: "έμφυλες ταυτότητες" )

Μαθήματα σεξουαλικότητας με προτροπές για αυνανισμό και στοματικό σεξ στα δημοτικά σχολεία, ενώ από 9 χρονών οι δάσκαλοι θα προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα 15 έτη σε σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!

Προώθηση εκτρώσεων, ομοφυλοφιλία, σεξ με οργασμό και πολλά άλλα στην ατζέντα του ΟΗΕ και για τα σχολεία της χώρας μας, προκειμένου να γίνουμε μία Unisex Κοινωνία με μειωμένο πληθυσμό στα πρότυπα της σοβιετικού τύπου Ατζέντας 21!


Πρόσθετον Πρωτόκολλον
εις την Σύμβασιv περί προασπίσεως των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών

Παρίσι, 20 Μαρτίου 1952

Άρθρο 2
Δικαίωμα στην εκπαίδευση
Ουδείς δύναται να στερηθή του δικαιώματος όπως εκπαιδευθεί.
Παv Κράτος εv τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ' αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των γονέων  όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτηv συμφώνως προς τας ιδίας  αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΠΛΗΡΗΣ ΤΙΤΛΟΣ
    ΠΑΣΥΑ – ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ‘ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ’ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=Fq5Jo1bV_bc

    ΑπάντησηΔιαγραφή