Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Αναζητώντας τους βιολογικούς γονείς.


Κρήτη:
Η γυναίκα που μοιράζει φυλλάδια για να βρει τους βιολογικούς της γονείς.Η γυναίκα βρίσκεται, από το πρωί, στην πλατεία των Λιονταριών και μοιράζει φυλλάδια με στοιχεία και φωτογραφίες που μπορεί να "ξυπνήσουν" μνήμες σε κάποιο διερχόμενο..
.
Με πολλές ελπίδες ξεκινάει μια δύσκολη "εκστρατεία" η 54χρονη Αντουανέτ ντε Μπερ, μια γυναίκα που ζει στην Ολλανδία και αναζητά τις κρητικές της ρίζες.

Η γυναίκα βρίσκεται, από το πρωί, στην πλατεία των Λιονταριών και μοιράζει φυλλάδια με στοιχεία και φωτογραφίες που μπορεί να "ξυπνήσουν" μνήμες σε κάποιο διερχόμενο. Στόχος της 54χρονης είναι να λάβει οποιαδήποτε πληροφορία για την κρητική καταγωγή της και να βρει τους βιολογικούς της γονείς.


Η ιστορία της 54χρονης ξεκίνησε, άλλωστε, από το Ηράκλειο, καθώς η μητέρα της την άφησε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο μαζί με ένα σημείωμα. Η γυναίκα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με ηλικιωμένους ανθρώπους, πιθανολογώντας την ηλικία της μητέρας της και ανθρώπων που ίσως τη γνωρίζουν ή τη γνώριζαν.

Η Αντουανέτ θα μείνει στην Κρήτη για περίπου μία εβδομάδα, ενώ παράλληλα με την αναζήτηση που κάνει η ίδια, το φυλλάδιο με τις φωτογραφίες που έχει εκτυπώσει, θα διανεμηθεί σε φορείς και συλλόγους.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου