Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Η Ευρώπη καταστρέφει την παραδοσιακή οικογένεια και την ταυτότητα των φύλων .

Οι παραδοσιακοί όροι «πατέρας» και «μητέρα» θα αντικατασταθούν με τους επίσημους «Γονέας 1» και «Γονέας 2» στην Μ. Βρετανία. Οι όροι θα χρησιμοποιηθούν σε επίσημα έγγραφα.

Της Svetlana Smetanina (Pravda.Ru) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι παραδοσιακοί όροι «πατέρας» και «μητέρα» θα αντικατασταθούν με τους επίσημους «Γονέας 1» και «Γονέας 2» στην Μ. Βρετανία. Οι όροι θα χρησιμοποιηθούν σε επίσημα έγγραφα. Οι αρχές αποφάσισαν να κάνουν μια τέτοια «πολιτικά ορθή» κίνηση για να συμπεριλάβουν και ζευγάρια του ίδιου φύλου. Εμπειρογνώμονες είναι βέβαιοι, ωστόσο, ότι το θέμα δεν έχει σχέση με τις απαιτήσεις ορισμένων κοινωνικών ομάδων. Η απόφαση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την καταστροφή των παραδοσιακών οικογενειών.Οι λέξεις «πατέρας» και «μητέρα» θα αφαιρεθούν από τις αιτήσεις βρετανικών διαβατηρίων πριν από τον Δεκέμβριο του 2011. Αυτό θεωρήθηκε «επίτευγμα» της λεγόμενης ομάδας Stonewall, η οποία υπερασπίζεται τα δικαιώματα των «σεξουαλικών μειονοτήτων». Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προσπάθησε να κάνει το ίδιο πριν, αλλά τελικά αποφάσισε να μην αφαιρέσει τις δύο λέξεις από τις αιτήσεις των αμερικάνικων διαβατηρίων.


Το θέμα για αυτές τις καινοτομίες στον τομέα των σχέσεων των δύο φύλων έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές πρόσφατα. Όχι πολύ καιρό πριν, η Pravda.Ru έγραψε για το νηπιαγωγείο στη Σουηδία, (Σχ. ΚΟ: βλέπε σχετικά ΕΔΩ) το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν η διεύθυνσή του αποφάσισε να καταργήσει απλά τη χρήση των αντωνυμιών «αυτός» και «αυτή».Πέρυσι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσίευσε ενημερωτικό φυλλάδιο, στο οποίο συνέστησε να μην χρησιμοποιούνται οι όροι ‘Missus’ and ‘Miss’, ‘Mademoiselle’, ‘Seniora’ και ‘Seniorita’. Κατά το σκεπτικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η χρήση αυτών των λέξεων αποτελούσαν «διακρίσεις» εις βάρος των γυναικών, επειδή αναφέρονται άμεσα στη σεξουαλική τους ταυτότητα.


Κάποιος δεν χρειάζεται να είναι ειδικός για να αντιληφθεί ότι τέτοιες καινοτομίες σε διάφορες χώρες δεν αποτελούν απλά μια σύμπτωση. Πρόκειται για μια τάση, ο στόχος της οποίας είναι να αλλάξει η δημόσια αντίληψη για το ρόλο των φύλων στην κοινωνία.Ο Pavel Parfentyev, ο πρόεδρος της διαπεριφερειακής δημόσιας οργάνωσης "Για τα Δικαιώματα της Οικογένειας" συμμερίζεται επίσης την άποψη αυτή.


"Πράγματι, αυτή είναι μία σοβαρή διεθνής τάση. Η αρχή έγινε στη δεκαετία του εβδομήντα και του ογδόντα ως ένα ισχυρό κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των «σεξουαλικών μειονοτήτων». Υπήρχαν οργανώσεις που προσπάθησαν να υπερασπιστούν ακόμη και τα δικαιώματα των παιδεραστών, οι οποίοι, όπως πίστευαν, είχαν επίσης δικαιώματα για τις δικές τους «σεξουαλικές προτιμήσεις».


"Οι οργανώσεις αυτές δημοσίως είπαν ότι στόχος τους ήταν να καταστρέψουν την οικογένεια. Στη συνέχεια, κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης, πολλοί ακτιβιστές αποφάσισαν να το αρνηθούν από τις ανοιχτά τις σεξουαλικές προκαταλήψεις στις δραστηριότητές τους. Προχώρησαν προς την κατεύθυνση της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι το πώς προσεγγίζουν «τα δικαιώματα των παιδιών» σήμερα. Νομίζουν ότι τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από το δεσποτισμό των γονέων τους - από κάθε μορφή παραδοσιακής ανατροφής, δηλαδή. Για να το επιτύχουν αυτό, πρέπει κανείς να καταστρέψουν την παραδοσιακή οικογένεια πρώτα και να εμφανιστεί η οικογένεια ως μια μορφή που υποδουλώνει και δεσμεύει τα παιδιά», είπε ο εμπειρογνώμονας.Για να είναι πιο αποτελεσματικοί, οι εκπρόσωποι των εν λόγω κινήσεων άρχισαν να συνεργάζονται με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία ενός μικρού, αν και ένα πολύ ισχυρού λόμπι για την «προστασία των δικαιωμάτων των σεξουαλικών μειονοτήτων» σε διεθνές επίπεδο, πιστεύει ο Pavel Parfentyev. Το λόμπι σκοπεύει να νοθεύσει την αντίληψη της παραδοσιακής οικογένειας στη σύγχρονη κοινωνία.


Ως αποτέλεσμα, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν ήδη προσπαθήσει να αποφύγουν τη χρήση του όρου «οικογένεια» στα top-level διεθνή έγγραφα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν τον όρο «οικογένεια, σε όλες της τις μορφές», έκφραση, που σημαίνει όλες τις μορφές συμβίωσης. Μάλιστα, σκόπιμα διαβρώνουν και επεκτείνουν την έννοια της οικογένειας. Η οικογένεια όπως την ξέρουμε έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τη ‘νέα’ ορολογία."Το λόμπι προτιμά να κινείται με μικρά βήματα. Στην αρχή λένε ότι δεν πρέπει να κάνουν διακρίσεις ανθρώπων σχετικά με τα δικαιώματα του φύλου τους και του «σεξουαλικού τους προσανατολισμού». Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος με αυτό πράγματι. Στη Ρωσία, δεν υπάρχει διάκριση των πραγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη βάση των σεξουαλικών προτιμήσεων. Ταυτόχρονα, δημιουργούν ειδικά, μέχρι πρόσφατα απαρατήρητα "δικαιώματα" και προτιμήσεις για τους ομοφυλόφιλους σε διεθνές επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο «σεξουαλικό προσανατολισμό», που διακρίνει ένα πρόσωπο και τα κάνει να στέκονται υψηλότερα από τους άλλους», δήλωσε ο Pavel Parfentyev.Οι λέξεις που δείχνουν τη ταυτότητα του φύλου των ανθρώπων σταδιακά εξαφανίζονται από την επίσημη ομιλία και έγγραφα. Αν καταργήσουν «αυτός», «εκείνη», «πατέρας» και «μητέρα» δεν θα είναι σε θέση να καταργήσουν το φύλο αυτό καθ’ αυτό. Ωστόσο, θα είναι δυνατό να υπονομεύσουν την παραδοσιακή αντίληψη της ισότητας των φύλων.


«Μια οικογένεια είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια συζυγική ένωση δύο ανθρώπων. Είναι ένας μηχανισμός αναπαραγωγής για το σύνολο της κοινωνίας. Οι κινήσεις για την προστασία των δικαιωμάτων των «σεξουαλικών μειονοτήτων» προσπαθούν να υπονομεύσουν την ‘παραδοσιακή’ ή φυσικής οικογένεια, όπως την αποκαλούμε. Θέλουν να το προχωρήσουν πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής των αξιών της κοινωνίας. Το πιο σημαντικό είναι, ότι θέλουν να διαχωρίσουν τη διαδικασία της αναπαραγωγής και της φροντίδας των παιδιών από το γάμο και την οικογένεια. Σύμφωνα με αυτούς, τα παιδιά και οι γονείς είναι δύο διαφορετικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν χωριστά από το άλλο. Θέτουν αμφιβολίες σχετικά με τον ιδιαίτερο ρόλο των γονέων στην ανατροφή των παιδιών», πρόσθεσε ο εμπειρογνώμονας.Πολλοί άνθρωποι στη Βρετανία ισχυρίστηκαν ότι οι προαναφερθείσες καινοτομίες υπονομεύουν την οικογένεια στη χώρα.


Διαβάστε ακόμα: ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ !!!

4 σχόλια:

 1. ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ-ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ-ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2011/06/08/00-00/pa-sy-a_thlemaxos_2011-06-08_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  ΣΤΙΣ 260 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΙΔΟΙΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΔΟΥΛΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΨΙΛΟΝ-Ε ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε. ΣΤΙΣ 18/11/2007 ΠΡΟΑΓΑΓΟΥΝ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ «ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ» ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ

  ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΒΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΦΑΝΕΡΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

  Η ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΗ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΜΕΝΗ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ Ντίνα Δασκαλοπούλου dida@enet.gr ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ:

  «Βιολογικά, αποκλειστικά αρσενικό σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή λειτουργίες - η περίφημη αντρική σεξουαλική "φύση" - δεν υπάρχουν». Φούμαρα, ψέματα, παραμύθια της Χαλιμάς. Ο,τι ξέραμε ως «φυσικό» ως αυτονόητο, ως δεδομένο, καλύτερα να το ξεχάσουμε, αφού κάθε ταυτότητα - και η αντρική - είναι απλώς μία κατασκευή. Το φύλο είναι κοινωνική σχέση και πολιτισμικό σύμβολο και όχι δεδομένο της φύσης, υποστηρίζουν οι κοινωνικοί ανθρωπολόγοι τα τελευταία χρόνια εισήγαγαν μια νεα έννοια, το "κοινωνικό φύλο"»

  http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_09

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ~ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ - ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ~ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

  http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/02/14/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-02-14_00-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΘΗΝΩΝ"

  ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ" ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΔΥΟ (2) ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ "η δική μας αντι-ερωτική επανάσταση ενάντια στην πατριαρχία" ΚΑΙ "η γυναίκα μαζοχίστρια (ή αλλιώς μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος)" ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΩΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

  "...Η γυναίκα αφού υφίσταται πλύση εγκεφάλου από νεαρή ηλικία σχετικά με τα ζητήματα της σεξουαλικότητας καλείται βίαια να ανταπεξέλθει στον υποτιμητικό ρόλο της συζύγου, της ερωμένης, της μάνας. Η σύζυγος αποτελεί διακόσμηση του σπιτιού, η ερωμένη παιχνίδι στα χέρια του άντρα, η μητρότητα είναι ένα μεθόδευμα ανδρικής καταπίεσης απέναντι στην γυναικεία χειραφέτηση, καθώς ο ρόλος της μητέρας στον καπιταλισμό είναι η ενασχόληση με τα παιδιά. (Σε μια ελεύθερη κοινωνία δεν θα υφίσταται καν οικογένεια καθώς η κοινότητα θα είναι υπεύθυνη για την ανατροφή των παιδιών απαλλάσσοντας τις γυναίκες από το "καθήκον" που τους προσάπτει η πατριαρχία)..."


  δειτε ολοκληρο το δημοσίευμα ακολουθώντας το Link:


  http://phneloph.pa-sy-a.gr/2008/03/14/02-00/pa-sy-a_phneloph_2008-03-14_02-00.htm#plohghsh_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή