Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ενας 27χρονος για το χωρισμό των γονιών του

Θρίλερ χθες στο Αρκαλοχώρι με 27χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Του Θάνου Περβολαράκη

Ένα πραγματικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στο Αρκαλοχώρι έθεσε σε συναγερμό την τοπική Αστυνομία και κράτησε ξάγρυπνους τους κατοίκους της κωμόπολης που το παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Νεαρός κάτοικος της περιοχής απειλούσε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια των γονιών και των συγχωριανών του, επειδή δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι ο πατέρας και η μητέρα του έχουν χωρίσει και ο καθένας έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Ο 27χρονος κρατώντας ένα μαχαίρι απειλούσε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του εάν κάποιος προσπαθούσε να του το πάρει, ενώ ζητούσε και από συγγενείς και κατοίκους της περιοχής να μην τον πλησιάζουν γιατί θα βλάψει κι εκείνους. Η αγωνία όλων είχε χτυπήσει κόκκινο, αφού ο νεαρός άνδρας έδειχνε αποφασισμένος να κάνει πράξει τις απειλές του.

Όλα ξεκίνησαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας. Ο 27χρονος πήγε στο σπίτι της μητέρας του, ενώ τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν πρόδιδε το τι επρόκειτο να επακολουθήσει. Ξαφνικά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ξεκίνησε ένας καβγάς μέσα στο σπίτι μεταξύ μητέρας και παιδιού. Ο 27χρονος διαπληκτίστηκε έντονα με τη μητέρα του για το χωρισμό της από τον πατέρα του πριν από περίπου 12 χρόνια. Η φασαρία όπως περιγράφεται σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής, ενώ ο νεαρός άνδρας σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Δεν άφησε τίποτα όρθιο, αφού πετούσε στον τοίχο και στο πάτωμα πιάτα, ποτήρια κι ό,τι άλλο ήταν στο οπτικό του πεδίο.

Ο νεαρός ο οποίος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου εργαζόταν πριν από λίγους μήνες έδειχνε θολωμένος και βαθύτατα πληγωμένος για το χωρισμό των γονιών του, παρά το γεγονός ότι εκείνοι έχουν συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του, έχοντας φτιάξει νέες οικογένειες.

Κάποια στιγμή η μητέρα του βλέποντας ότι το παιδί της δεν σταματούσε και η κατάστασή του επιδεινωνόταν, τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του 27χρονου, ζητώντας του να πάει στο σπίτι της γιατί η κατάσταση με το παιδί τους είναι εκτός ελέγχου.

Πράγματι ο πατέρας του 27χρονου που μένει σε άλλο χωριό του Ηρακλείου βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι σε χρόνο μηδέν. Μόλις τον είδε ο γιος του, η κατάστασή του χειροτέρεψε και από την κουζίνα άρπαξε ένα μαχαίρι και το έβαλε στο λαιμό του, λέγοντας τους πως είναι αποφασισμένος για όλα.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος έφυγε από το σπίτι και το θρίλερ συνεχίστηκε στους δρόμους του Αρκλαοχωρίου.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί τον έπεισαν να παραδώσει το μαχαίρι και να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα. Κι εκεί ο νεαρός άνδρας ζητούσε όπλο για να αυτοκτονήσει, γιατί δεν άντεχε όπως έλεγε το χωρισμό των γονιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος πριν πάει στο σπίτι της μητέρας του ήταν με φίλους του και όπως ο ίδιος έλεγε είχε καταναλώσει ελάχιστο αλκόολ. Ο ίδιος δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ειρήνης των πολιτών και παράνομη οπλοφορία.

 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΝΩΘΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

    ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ~ ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - 27ΧΡΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/08/27/20-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-08-27_20-00.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή