Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Πιο ευαίσθητος ο εγκέφαλος των μπαμπάδων για τις κόρες απ' ότι για τους γιους



Ο εγκέφαλος των μπαμπάδων και η εν γένει συμπεριφορά τους εμφανίζουν μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στις κόρες τους από ότι στους γιούς τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα
Η μελέτη για πρώτη φορά δείχνει ότι πολλοί πατέρες δεν έχουν τις ίδιες αντιδράσεις στις ανάγκες των κοριτσιών και των αγοριών τους.



 Οι ερευνητές των πανεπιστημίων Έμορι της Ατλάντα και της Αριζόνα, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια προληπτικής ιατρικής Τζένιφερ Μασκάρο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό περιοδικό συμπεριφορικής νευροεπιστήμης "Behavioral Neuroscience", μελέτησαν 52 μπαμπάδες 30 κοριτσιών και 22 αγοριών σε πραγματικές συνθήκες αλληλεπίδρασης με τα παιδιά τους. Οι πατέρες δέχθηκαν να φορέσουν στη ζώνη τους μια μικρή υπολογιστική συσκευή που κατέγραφε τις αντιδράσεις τους επί δύο μέρες. Επίσης οι εγκέφαλοι των μπαμπάδων μελετήθηκαν με λειτουργική μαγνητική τομογραφία, καθώς κοιτούσαν φωτογραφίες των παιδιών τους με διάφορες εκφράσεις.

Διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας που έχει κόρη, δείχνει μεγαλύτερη προσοχή και ευαισθησία σε αυτήν, από ό,τι ο πατέρας που έχει γιό, αφιερώνοντας 60% περισσότερο χρόνο προσοχής στο κορίτσι. Ο πρώτος είναι πιο ανοιχτός και δεκτικός στα συναισθήματα του κοριτσιού από ό,τι ο δεύτερος απέναντι στα συναισθήματα του αγοριού. Αυτό καταγράφεται τόσο στην καθημερινή συμπεριφορά του μπαμπά (που π.χ. τείνει να τραγουδά συχνότερα στην κόρη του παρά στο γιό του ή μιλάει σε αυτήν πιο ανοιχτά για τα συναισθήματά του), όσο και στα κυκλώματα του εγκεφάλου του, τα οποία ενεργοποιούνται πιο έντονα, όταν βλέπει το χαρούμενο πρόσωπο της κόρης του από ό,τι το χαρούμενο πρόσωπο του γιού του.

Από την άλλη, ο εγκέφαλος του μπαμπά αντιδρά πιο έντονα απέναντι στο γιό από ό,τι στην κόρη, όταν οι εκφράσεις των δύο παιδιών είναι ουδέτερες. Όταν η κόρη και ο γιός έχουν λυπημένες εκφράσεις, ο εγκέφαλος του μπαμπά αντιδρά το ίδιο. «Αν το παιδί φωνάξει ‘μπαμπά', ο μπαμπάς του κοριτσιού ανταποκρίνεται περισσότερο από ό,τι ο μπαμπάς του αγοριού», δήλωσε η Μασκάρο. Επεσήμανε επίσης ότι αν ένας πατέρας δεν νοιάζεται εξίσου για τις συναισθηματικές ανάγκες ενός αγοριού, τότε αυτό μπορεί να μην αποκτήσει την ίδια ικανότητα ενσυναίσθησης με ένα κορίτσι.

Ακόμη διαπιστώθηκε ότι το φύλο του παιδιού επηρεάζει υποσυνείδητα τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσει ένας μπαμπάς, καθώς χρησιμοποιεί άλλη γλώσσα με το κορίτσι (π.χ. με περισσότερες λέξεις και εκφράσεις σχετικές με το σώμα) και άλλη με το αγόρι (με πιο πολλές λέξεις που παραπέμπουν στην ανταγωνιστικότητα). Επίσης διαφορετικού είδους παιχνίδια θα παίξει ο μπαμπάς με το αγόρι (πιο «σκληρά») από ό,τι με το κορίτσι (πιο «μαλακά»).

Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν κατά πόσο οι διαφορετικές αντιδράσεις των πατεράδων ανάλογα με το φύλο του παιδιού τους είναι γενετικά και εξελικτικά «καλωδιωμένες» στον εγκέφαλό τους ή είναι απλώς επίκτητες μέσω κοινωνικών επιδράσεων. Η μελέτη εστίασε στους μπαμπάδες, επειδή γενικά ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών έχει μελετηθεί λιγότερο σε σχέση με τις μητέρες.



ΠΗΓΗ




Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"The Red Pill" documentary. ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ !


Ντοκιμαντέρ για τα Δικαιώματα των Ανδρών, από μία (πρώην) Φεμινίστρια.

 

  

 

 

Δείτε το εκτεταμένο trailer, με ελληνικούς υποτίτλους.

 

[ Ρύθμιση Υποτίτλων ]

 


Η ταινία ασχολείται με πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες και τα  αγόρια,.
'Όπως,  ποσοστά αυτοκτονιών ανδρών , θάνατοι στον χώρο εργασίας,   θέσεις εργασίας υψηλού κινδύνου, ψευδείς καταγγελίες για βιασμούς ,  στράτευση , έλλειψη υπηρεσιών για άνδρες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού , τα υψηλότερα ποσοστά βίας κατά ανδρών από γυναίκες , θέματα σχετικά με το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών , διαφορές - διακρίσεις ως προς τις ποινικές καταδίκες , την δυσανάλογη χρηματοδότηση και έρευνα σχετικά με θέματα υγείας των ανδρών , των εκπαιδευτικών ανισοτήτων , την κοινωνικών ανοχή στην μισανδρία , και την έλλειψη των ανδρικών αναπαραγωγικών δικαιωμάτων.


Όλα αυτά, είναι θέματα ταμπού για το Φεμινιστικό κίνημα,
και κάνει τα πάντα για να μην ακουστούν.

 

Protest of "The Red Pill" Movie at Ottawa City Hall




Περισσότερα : 






Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Εκδήλωση για τη συνεπιμέλεια.


Εκδήλωση για τη συνεπιμέλεια: 

Κραυγή αγωνίας για ίσα δικαιώματα στην ανατροφή των παιδιών.




Τα μείζονα ερωτήματα που τίθενται με την εκδήλωση, αλλά και γενικότερα στη σχετική δημόσια συζήτηση είναι: 
«Έχουν οι γονείς το δικαίωμα για ίσο χρόνο στη φροντίδα του παιδιού, μετά τον χωρισμό; 
Θα μπορούσαν να μειωθούν οι συνήθεις συγκρούσεις και να προστατευθούν τα παιδιά;»

Το αίτημα για τη θεσμοθέτηση και στην Ελλάδα της συνεπιμέλειας τέκνων στις περιπτώσεις διαζυγίου, πραγματεύεται εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου (στις 7:30 μμ) στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12 απέναντι από το Zonars). Η εκδήλωση με θέμα ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ διοργανώνεται από τον σύλλογο «Συνεπιμέλεια» και θα μιλήσουν πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.

Συγκεκριμένα οι: Νίκος Ξυδάκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος - ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής - ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, τ. υφ. Δικαιοσύνης και βουλευτής - ΝΔ, Μ. Γραμματικοπούλου, δικηγόρος και μέλος του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Το Ποτάμι, Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής - ΑΝΕΛ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, βουλευτής - ΠΑΣΟΚ, Νότης Μαριάς, ευρωβουλευτής, καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί ψυχολογίας, ιατρικής, νομικής, κ.α. Συντονιστής: Κ. Αρβανίτης, δημοσιογράφος

Τα μείζονα ερωτήματα που τίθενται με την εκδήλωση, αλλά και γενικότερα στη σχετική δημόσια συζήτηση είναι: «Έχουν οι γονείς το δικαίωμα για ίσο χρόνο στη φροντίδα του παιδιού, μετά τον χωρισμό; Θα μπορούσαν να μειωθούν οι συνήθεις συγκρούσεις και να προστατευθούν τα παιδιά;».

Ο σύλλογος «Συνεπιμέλεια» τονίζει ότι «κάθε παιδί έχει ανάγκη να το ανατρέφουν και οι δυο γονείς του είτε ζουν μαζί είτε όχι, είτε είναι παντρεμένοι είτε όχι, από το ίδιο ή από διαφορετικά σπίτια. Η συνεπιμέλεια, δηλαδή ο ίσος χρόνος και φροντίδα με κάθε γονέα είναι καλύτερη για το παιδί, για τους γονείς, για την ελληνική δικαιοσύνη. Μειώνει τις συγκρούσεις, εξοικονομεί πόρους που τους θέτει στη διάθεση του παιδιού και των γονέων, θωρακίζει την ψυχική υγεία και την ευημερία όλων.                  

Η κοινωνία έχει ανάγκη μια φιλική δικαιοσύνη και ο δικαστής από ΔΙΧΑΣΤΗΣ να γίνει ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΗΣ».


 

Η συνεπιμέλεια και η διακήρυξη των 100


Σε διεθνές επίπεδο, περισσότεροι από 100 παγκόσμιας αναγνώρισης ειδικοί στην ψυχολογία, την αναπτυξιολογία, την προσκόλληση των παιδιών, την ενδοοικογενειακή βία  και τη θεωρία της σύγκρουσης προσυπέγραψαν μία επιστημονική διακήρυξη γράφοντας:

«Προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα των παιδιών να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και υγιή προσκόλληση και με τους δύο γονείς τους, συναινούν και προσυπογράφουν στο πόρισμα του καθηγητή Warshak το οποίο ενθαρρύνει και τους δύο γονείς μετά το χωρισμό τους, να μεγιστοποιήσουν το χρόνο που περνάν με τα παιδιά τους, στον οποίο χρόνο περιλαμβάνεται και η διανυκτέρευση κατά ο ίσα χρονικά διαστήματα».

Γιατί όμως οι παγκόσμιας φήμης ειδικοί επιστήμονες χρειάστηκε να προχωρήσουν σε αυτό το διάβημα;

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν «οι ειδικοί ομόφωνα εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το φίμωμα της επιστήμης οδηγεί σε λύσεις ανατροφής παιδιών και σε αποφάσεις επιμέλειας που βλάπτουν τα παιδιά και τους γονείς τους».

Διεθνείς μελέτες

43 πρόσφατες επιστημονικές μελέτες καταλήγουν υπέρ της την Κοινής Ανατροφής. Οι μελέτες αυτές έχουν αξιολογηθεί από ανεξάρτητο οργανισμό. Σε αυτές περιλαμβάνεται η μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει ποτέ με δείγμα 150.000 παιδιών.

Ο ψυχολόγος William Fabricius ανακάλυψε ότι ρυθμίσεις αυτού του είδους βελτιώνουν τις σχέσεις των παιδιών και με τους δύο γονείς τους, τόσο με τη μητέρα όσο και με τον πατέρα. Ρυθμίσεις αυτού του είδους έχουν εφαρμοστεί αποτελεσματικά και λειτουργούν στη πράξη τουλάχιστον για δύο δεκαετίες.

Άλλες μελέτες απέδειξαν ότι το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει για τα παιδιά που ζουν σε αποκλειστική επιμέλεια. Δεν ευημερούν και μάλιστα σε ποσοστό περίπου 30 % τα παιδιά έχει χάσει κάθε επαφή με ένα από τους γονείς τους, τον πατέρα. Η έλλειψη του πατέρα πρέπει ν' αναζητηθεί πίσω από κάθε σημαντική κοινωνική παθολογία που έχει σχέση με παιδιά : εγκληματικότητα, ναρκωτικά, κατάχρηση αλκοόλ, εφηβικές εγκυμοσύνες, ψυχολογικές διαταραχές και οι αυτοκτονίες.

Στο όνομα αυτών των μελετών, ομόφωνα η κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, εξέδωσε το Ψήφισμα 2079/2015 με το οποίο ενόψει των προσφάτων ανακαλύψεων της επιστήμης συστήνουν στις 47 χώρες μέλη να εφαρμόσουν - μεταξύ άλλων - την συνεπιμέλεια, την εναλλασσόμενη κατοικία και μια φιλική δικαιοσύνη.

Γιατί η κοινή ανατροφή των παιδιών δεν είναι καθ' ημάς διαδεδομένη; Επειδή το διαζύγιο είναι big business.

Η Ελλάδα και οι νομικοί

Στη χώρα μας, αντί να εφαρμόζουμε λύσεις και σχέδια ανατροφής παιδιών που να διευκολύνουν τα μέλη μιας οικογένειας για μία "οικογενειακή επίλυση" και να τα οδηγούμε στο να υποστηρίζονται από μια διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών της οικογένειας, το νομικό σύστημα της χώρας είναι παγιδευμένο στη πολιτική της απόδρασης από το πρόβλημα : Η επιμέλεια στη μητέρα, αποκλείεται ο πατέρας από την ανατροφή του παιδιού, προσχηματικά γίνονται τυπολατρικές δίκες με προειλημμένο αποτέλεσμα, πολύχρονες και δαπανηρές, αποφάσεις που βγαίνουν copy - paste, αποφάσεις που εκτελούνται μόνο εάν το θέλει η μητέρα του παιδιού...

Τελικά βλέπουμε ότι κανένας νομικός δεν ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών.

Γι' αυτό τους ενοχλεί η κοινή ανατροφή των παιδιών ! Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να σκύψουν πάνω από τις υποθέσεις, να δώσουν λύσεις και μάλιστα για κάθε μια υπόθεση ξεχωριστά. Να σταματήσουν δηλαδή την "απόδραση από το πρόβλημα".

Και όμως, εκεί όπου εφαρμόστηκε η κοινή ανατροφή, τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν. Στην Αυστραλία, μετά από αρκετά χρόνια εφαρμογής της κοινής ανατροφής, πραγματοποιήθηκε έρευνα για να εκτιμήσει τα αποτελέσματα του νέου συστήματος. Ο καθηγητής Edward Kruk διαπίστωσε : «Μετά την εισαγωγή της νέας νομοθεσίας, σημειώθηκε σημαντική μείωση στην προσφυγής στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών και μάλιστα κατά το εντυπωσιακό ποσοστό 72 %. Αντίστοιχη με την μείωση της αντιδικίας  ήταν η αύξηση της προσφυγής στα κέντρα οικογενειακής υποστήριξης και στην οικογενειακή μεσολάβηση. Πλέον οι γονείς μετά το χωρισμό στην Αυστραλία επιλύουν τις σχέσεις τους ως προς την ανατροφή των παιδιών χωρίς να χρειάζονται να πάνε στα δικαστήρια.»

Όταν πρόκειται για την αντιπαράθεση νομικού κόσμου  εναντίον παιδιών, τα παιδιά πάντα χάνουν !

Όπως λέγαμε στην αρχή, εάν το παιδί σας έπασχε από μια σοβαρή νόσο, θα θέλατε οι γιατροί να κάνουν ότι επιτάσσει η επιστήμη του σήμερα και όχι ν' ακούνε τον Άρειο Πάγο.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα όργανα του κράτους και η νομοθετική εξουσία: να λάβουν υπόψη τους τις ανακαλύψεις της επιστήμης.

Πρέπει να ψηφιστούν νόμοι και πολιτικές για την ανατροφή των παιδιών που να επιτρέψουν στη φωνή της επιστήμης να σκεπάσει τον απόηχο ενός νομολογιακού εθίμου που αντηχεί το παρελθόν.






Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

"Απελευθέρωση" ! ...4τράχρονου, απο τον Πατέρα του. (Ενημερωμένο)

 (Ενημερωμένο) 04/05/2017

"Ομηρία" ανήλικου παιδιού από...τον πατέρα του στις Κρηνίδες!

 



ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΪΟΥ 2017

Αναστάτωση προκάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων και στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ένας 36χρονος κάτοικος Κρηνίδων, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει το ηλικίας 4,5 ετών παιδί του στη μητέρα του (και πρώην σύζυγό του) χρησιμοποιώντας...ένα γαλλικό κλειδί και απειλώντας να χρησιμοποιήσει το παιδί σαν ανθρώπινη ασπίδα!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς, με τον 36χρονο να φιλοξενεί προσωρινά στην οικία του το γιο του -ο οποίος μένει μόνιμα στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα του. Όταν η τελευταία μετέβη στην οικία του 36χρονου για να παραλάβει το παιδί -μιας και έχει αναλάβει την κηδεμονία του-, αυτός αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι ο χρόνος που διαθέτει μαζί του είναι πολύ λίγος εξαιτίας της απόστασης που χωρίζει τις Κρηνίδες από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και μετέβησαν στην οικία του 36χρονου. Ωστόσο ο τελευταίος όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την παρουσία τους αλλά απείλησε ότι θα χρησιμοποιήσει ένα γαλλικό κλειδί πάνω στο ίδιο το παιδί του!

 

Το όργανο ( γαλλικό κλειδί ) που χρησιμοποίησε ο "ατίθασος" Πατέρας.
( Το πως ακριβώς προτίθετο να το χρησιμοποιήσει, είναι ασαφές στο άρθρο. )
 



Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, μέχρις ότου η Πταισματοδίκης Καβάλας εκδώσει (περί τις 9 το βράδυ) ένταλμα εισόδου στην οικία του 36χρονου. Άμα τη έκδοση του εντάλματος άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην οικία του 36χρονου, τον συνέλαβαν -χωρίς ο τελευταίος να προβάλει αντίσταση- και απελευθέρωσαν το γιο του.

 

ΠΗΓΗ


Τα σχόλια, στην ανάρτηση του άρθρου στο Facbook. 

( Επιλεγμένα. )

 

  * Dimitris  Το παιδί είναι όμηρος και ιδιοκτησία της μητέρας του.
Αυτή είναι η δικαστική πρακτική.
Έτσι ! Γιατί "είθισται" .....
Μόνο οι μητέρες είναι ικανοί γονείς !
Οι πατεράδες είναι ανίκανοι να ασκήσουν "επιμέλεια", και κατά πάγια τακτική τους την αφαιρούν!
Ο χρόνος που ορίζεται για να βλέπουν τα παιδιά τους είναι ελάχιστος, έως καταστροφικός για την σχέση παιδιών και πατεράδων.
Τα παιδιά "κατάσχονται", από τους πατεράδες, πέραν του χρόνου "επικοινωνίας"!
( Συντάσσεται και το ανάλογο έγγραφο. )
"Αφαιρούνται" έστω και δια της; βίας, ως σαν να πρόκειται για αντικείμενα!
( Τον " απελευθέρωσαν" λέει!!!)

Αυτή είναι η Ελληνική δικαστική ΞΕΦΤΊΛΑ!,
...και κάνει συνενόχους της και την Ελληνική Αστυνομία!

Και ρωτώ!
Τι υπερασπίστηκε η Πταισματοδίκης Καβάλας ;
Την δικαστική πρακτική ;
Το "συμφέρον" του παιδιού ;
...ή την άτυπη ιδιοκτησία της μητέρας στο παιδί ;

" Για το παιδί.... δεν κάνω λόγο ! Όλοι θέλουν και ξέρουν το "καλό" του, εκτός από το ίδιο και τον πατέρα του.)

Το "κερασάκι στην "τούρτα" είναι ότι ο πατέρας συλλαμβάνεται και δικάζεται για "Αρπαγή Ανηλίκου" !



 ** Anastasios Markoulidis Το ότι αυτοδίκησε ο πατέρας, με χρήση έστω ενός γαλλικού κλειδιού (ευτυχώς που δεν κρατούσε κάτι άλλο) το λογαριάζουμε καθόλου ή όχι; Αν, μέσα στην απελπισία του, ο πατέρας έκανε καμιά λακαμία θα ήθελα πολύ να δω τι θα γράφατε όλοι εσείς που υπερασπίζεστε την πατρική αξιοπρέπεια και τη σχέση πατέρα-παιδιού

 ** Anastasios Markoulidis Φυσικά και πρέπει να έχει επαφή ο πατέρας με το παιδί, φυσικά και το ελληνικό νομικό σύστημα θεωρεί εντελώς λανθασμένα πως μόνο οι μητέρες είναι ικανές να μεγαλώνουν παιδιά. Αλλά από αυτό μέχρι την αυτοδικία υπάρχει, όσο να πεις, μια απόσταση...




 * Dimitris -  Anastasios Markoulidis Πριν φτάσουμε στην αντίδραση του πατέρα, είναι καλύτερα να δούμε πως του συμπεριφέρθηκε η Ελληνική Δικαιοσύνη, και γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την συμπεριφορά!

 * Dimitris  Τα παιδιά υπερασπίζομαι!
Οι ενήλικες, κατακτούν την αξιοπρέπειά τους και τον γονικό τους ρόλο.



 ** Anastasios Markoulidis
Εγώ κρίνω την αντίδραση του πατέρα και καταδικάζω την αυτοδικία. Αν θεωρεί εαυτόν αδικημένο από την Ελληνική Δικαιοσύνη ας τα βρει μαζί της. Αν θεωρεί εαυτόν αδικημένο από την πρώην σύζυγό του ας τα βρει μαζί της.

Το παιδί δεν έφταιγε σε τίποτα να τραβήξει όλο αυτό που τράβηξε (και είναι σε ηλικία που τα καταλαβαίνει όλα). Ας δεχτούμε προς στιγμή (γιατί δεν ξέρουμε την πραγματική ιστορία) ότι το παιδί είναι καλύτερα με τον πατέρα του παρά με την μητέρα του και ότι η δικαιοσύνη το αγνόησε χάριν αυτών των άτυπων κανόνων περί μητρότητας...με αυτή την ενέργεια ο πατέρας μπορεί και να το έχασε το παιδί οριστικά...



 * Dimitris  Εγώ κρίνω από την θέση του παιδιού, και καταδικάζω ότι συντέλεσε στην δημιουργία τέτοιων καταστάσεων.
Δεν νοώ "αυτοδικία" την διεκδίκηση επαφής και χρόνου, ενός πατέρα με το παιδί του.
Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους γονείς τους, και όχι να τους ορίζουν τον χρόνο και τις σχέσεις τους.
Αυτή είναι η διαφορά!

 * Dimitris  Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό... ελάτε στην θέση του πατέρα, να βλέπετε το παιδί σας σαν σε επισκεπτήριο φυλακής, υπό απειλή δίωξης, σε περίπτωση παράτασης!
Ελάτε στην θέση του παιδιού, να έχει ανάγκη τον πατέρα του, και να του τον "προσφέρουν" σαν διασκεδαστή του Σαββατοκύριακου!

Είναι εύκολο να υπερασπίζεσαι την "νομιμότητα" όταν δεν την έχεις υποστεί!

 * Dimitris  Επίσης, σας στέλνω το τηλέφωνό μου, να σας εξηγήσω, αν θέλετε, τί σημαίνει το "ας τα βρει μαζί της" , ο πατέρας με την δικαιοσύνη.
Ίσως, και να πάμε μαζί στην δίκη του πατέρα.

 

 

 

Ο κύριος "Anastasios Markoulidis" είναι δημοσιογράφος και συντάκτης του δημοσιευμένου άρθρου.


 

 

 

 Facebook