Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Το δικαίωμα ενός παιδιού να έχει και Πατέρα.



Αγαπητοί φίλοι δεν ξέρω πια που θα πρέπει να απευθυνθώ σαν Πατέρας που έχει μια κόρη 8 μηνών και την έχει δει σε αυτό το διάστημα τις πρώτες 38 ημέρες τις ζωής της και άλλη μια φορά όταν ήταν 6 μηνών για 2 ώρες.


Είμαι σε πλήρη απόγνωση… από τις 20/10/2010 δεν γνωρίζω ούτε αν το παιδί μου ζει, έχω χάσει σίγουρα τις πρώτες λέξεις του, το μπουσουλημά του, τα πρώτα του βήματα στην περπατούρα, τις αλλαγές του βάρους και του ύψους του.

Παρακολουθώ εκπομπές τύπου «έχεις πακέτο» και τρέμω στην ιδέα πως θα μου συμβεί εμένα το δυσνόητο να δω την κόρη μου μετά από χρόνια γιατί μια σύγχρονη Μήδεια αποφασίζει για το αν έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να είμαστε δίπλα-δίπλα εγώ και η κόρη μου.


Το τελευταίο διάστημα μετά από απαίτηση μου να έχω λόγο που θα γίνει η βάπτιση του παιδιού και το όνομα που θα έχει κόπηκε κάθε επαφή..αφού μου ξεκαθάρισε η «μητέρα» πως αυτό είναι δικό της θέμα αφού το παιδί μεγαλώνει μαζί της (δεν το επέλεξα εγώ) , σταμάτησε αυτόματα να μου δείχνει το παιδί στην κάμερα και άλλαξαν διεύθυνση, άλλαξαν τηλέφωνα, κατάργησαν e-mail με μοναδικό σκοπό να με αποξενώσουν από το παιδί μου. Η μόνη λύση που είχα να επικοινωνήσω ήταν ο αδερφός της κυρίας αυτής μέσω sms ,αφού αρνήθηκε να μου δώσει στοιχεία για το παιδί μου λέγοντας πως δεν είναι δική του δουλειά ,τον παρακάλεσα έστω να πάνε να παραλάβουν από τα ΚΤΕΛ της πόλης που μένουνε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχα στείλει για το παιδί μου ,μαζί με μία κάρτα ευχών με μια φωτογραφία που έχουμε οι δύο μας. Η κατάληξη ήταν μετά από 7 ημέρες στα αζήτητα των ΚΤΕΛ να μου επιστραφούν!!!

Έχοντας δικαστική απόφαση που μου επιτρέπει να επισκεφτώ το παιδί μου όποτε επιθυμώ στην πόλη που διαμένει αυτό είναι ανέφικτο αφού δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας δεν μπορώ να ενημερώσω να μου το φέρουν να το δω εκεί που θα βρίσκομαι, επίσης δέχομαι απειλές από συγγενικά της πρόσωπα να μην πάω εκεί . Αυτό βέβαια το παραβλέπω αν είναι να δω το παιδί μου θέλω 100 σαν και αυτούς για να με εμποδίσουν ,θα στείλω στον τάφο όποιον μπει ανάμεσα σε εμένα και το παιδί μου!!!

Η πραγματικότητα είναι πως ποντάρουν στην οικονομική μου δυσκολία να διεκδικήσω το δίκιο μου , στην περίπτωση που είχα την δύναμη την οικονομική και με δεδομένο την ίδια συμπεριφορά της κυρίας και στο πρώτο της γάμο (το πρώτο της παιδί έχει να δει τον Πατέρα του 8 χρόνια) θα μπορούσα να είμαι δίπλα στο παιδί μου όπως επιβάλλεται στον καθένα που θέλει να λέγεται Πατέρας.

Όλο αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται ΝΟΜΟΣ και ανεξαρτήτου ποιος ευθύνεται η επιμέλεια πάει στην γυναίκα θα πρέπει να σταματήσει , ποιος ηλίθιος Νομοθέτης δίνει το δικαίωμα στην εκάστοτε «μητέρα» χωρίζοντας να μπορεί να απομακρύνει χιλιόμετρα το παιδί από την πρώην κοινή κατοικία

Ποιος ηλίθιος Νομοθέτης υποχρεώνει ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς Πατέρα ενώ τον έχει στη Ζωή;

Ποιος ηλίθιος Νομοθέτης δίνει το δικαίωμα να είσαι Πατέρας μονάχα αν έχεις εισόδημα Ωνάση και πάνω για να ανταπεξέλθεις στην εβδομαδιαία επίσκεψη σε μια πόλη που απέχει 600 χιλιόμετρα ,να χρειάζεσαι μεταφορικά, ξενοδοχείο ,σίτιση;

Ποιος ηλίθιος Νομοθέτης γνωρίζει εκ των προτέρων πως η εργασία σου ,σου επιτρέπει να απομακρυνθείς Σαββατοκύριακα ή ολόκληρη καθημερινή ημέρα;

Ποιος ηλίθιος Νομοθέτης κρίνει πως καλύτερος παιδαγωγός είναι η οποιαδήποτε Μητέρα από οποιονδήποτε Πατέρα;

Ποιος ηλίθιος Νομοθέτης επιβάλλει σε μία γιαγιά να μην δει το εγγόνι της για 3 χρόνια (γιατί μονάχα τότε μου επιτρέπουν να μετακινήσω το παιδί μου και να το φέρω στην πόλη που διαμένω εγώ να τους γνωρίσει);

Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με τις σύγχρονες Μήδειες είναι ανεπίτρεπτο…. Η απόφαση της κάθε πικραμένης εγωκεντρικής πρώην συζύγου που θεωρεί κτήμα της ένα παιδί και στην απόλυτη κυριαρχία της αν θα πρέπει να μεγαλώσει έχοντας τον Πατέρα του δίπλα ή όχι.

Κάνω μία παράκληση μέσω του blog να βρεθεί ένας δικηγόρος να ενδιαφερθεί να με εκπροσωπήσει και να κάνει τα δέοντα να επιστρέψει το παιδί μου σε εμένα… είμαι διατεθειμένος να του προσφέρω ότι εργασία επιθυμεί (από γραμματέας ,κηπουρός, κλητήρας ,οδηγός ,χαμάλης) και για όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να ανταπεξέλθω στα έξοδα.

Κλείνοντας κάνω μια παράκληση στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στο Δικαστικό Σώμα της Πατρίδας μας να μην εξετάζουν ελαφρά την καρδία τέτοιες περιπτώσεις… όταν πλέον το 50% και παραπάνω των ζευγαριών χωρίζουν θα πρέπει να ξαναδούν το θέμα. Η ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών θα πρέπει να είναι αμφίδρομη αγαπητοί κύριοι…. Καταντήσαμε να είναι τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους. Η φάμπρικα κάνω ένα παιδί ,αποκτώ την ελευθερία μου και «τσοντάρει» και οικονομικά ο πρώην να κάνω τις μπαρότσαρκές μου θα πρέπει να τελειώσει!!!

Υ.Γ. Και για τις φίλες αναγνώστριες θα διευκρινίσω πως μην πλάσετε σενάρια κακοποίησης για να δικαιολογήσετε την συμπεριφορά της «κυρίας»… αυτά είναι τα μοναδικά αναπόδεικτα στοιχεία που επικαλείται η κάθε πονηρή πικραμένη για να συμπαρασύρει συγγενείς, φίλους και δικαστές προς το μέρος της.

Την μοναδική κακοποίηση(ψυχολογική) την έχω υποστεί εγώ επί 10 μήνες η οποία με οδήγησε δύο φορές κοντά στον θάνατο!!!

Αναγνώστης

* το email είναι διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΖΕΥΞΗΣ Ή ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    http://anafora.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_anafora.htm#anafora_11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/03/15/10-00/meg_xwr_pat_s00a_(600p)%2000%25).jpg

    http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/03/15/10-00/pa-sy-a_thlemaxos_2008-03-15_10-00.htm#plohghsh_05

    http://anafora.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_anafora.htm#anafora_11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ (!!!) ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ - ΜΗΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΧΘΗΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΛΑΤΡΕΙΩΝ ΘΕΩΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΩΝ "ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ" (!!!) Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

    http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/04/08/16-00/pa-sy-a_odysseus_2008-04-08_16-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μαργαριτα παπανδρεου ευθυνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κανω μια ερωτηση ειχα αρραβονιαστι μια κοπελα καναμε ενα παιδακι μαζι τωρα δεν ειμαστε μαζι τι δικαιωμα εχω σαν πατερας που δεν με αφηνουν να το δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 18 Ιουλίου 2011 11:01 μ.μ.

    Δεδομένου ότι το δικαίωμα επικοινωνίας δεν αποτελεί μόνο δικαίωμα του γονέα με τον οποίο δεν διαμένουν τα τέκνα, σύμφωνα με τη διάταξη του άρ. 1520 ΑΚ, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα δικαίωμα των τέκνων., κατοχυρωμένο από τα άρθρα 7, 8, 9 παρ.3 και 18 της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού (ν.2101/92, με αυξημένη τυπική ισχύ κατ'άρ.28 παρ.1 του Συντάγματος), εκ των οποίων το άρ.9 παρ.3, ιδίως, ορίζει: «Τα συμβαλλόμενα κράτη σέβονται το δικαίωμα του παιδιού που ζει χωριστά από τους δύο γονείς του ή από τον έναν από αυτούς να διατηρεί κανονικά προσωπικές σχέσεις και να έχει άμεση επαφή με τους δύο γονείς του ...», ο Συνήγορος του Πολίτη προέβη σε ενέργειες διερεύνησης της υπόθεσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρ.4 'διαδικασία έρευνας' ν.3094/2004.

    http://id65.tripod.com/Gnosi/g_synigoros11253.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή