Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η "Γονική Αποξένωση" είναι πράξη βίας και κακοποίησης των παιδιών. Ψηφίστε!


Υποβολή αναφορών στην πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών,
στα Ηνωμένα Έθνη Samantha Power και 24 άλλους.



Ζητήστε από τα Ηνωμένα Έθνη να αναγνωρίσει την Γονική Αποξένωση ως πράξη βίας και κακοποίησης των παιδιών.

Οι ειδικοί διαφόρων κλάδων προσδιόρισαν και καθόρισαν την Γονική Αποξένωση ως την μόνιμη πρακτική του ενός διαζευγμένου γονέα προς τον άλλο γονέα, για να καταστρέψει τη σχέση του στοχοποιημένου γονέα με τα παιδιά του ή της. Αυτό γίνεται συνήθως με την πρόθεση να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη από το δικαστήριο.

Από το 1990, το έτος κατά το οποίο η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού τέθηκε σε ισχύ, η πιο ολέθρια μορφή της Γονικής Αποξένωσης έχει διεισδύσει στις παγκόσμιες κοινωνίες. Προκειμένου να συμμορφωθούν με τα ετήσια ψηφίσματα που προτείνονται από τις ΜΚΟ στην Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τα κράτη και οι κυβερνήσεις τους κινήθηκαν, αναπτύχθηκαν και διατήρησαν διώξεις κατά των γονέων για να τους χωρίσουν από τα παιδιά τους. Αυτά τα ψηφίσματα έγιναν αποδεκτά ανεξήγητα και ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν.

Οι υπηρεσίες προστασίας των παιδιών παίρνουν με απονιά τα παιδιά μακριά από τα σπίτια τους και τους γονείς τους, τους παππούδες και την οικογένεια κάτω από τις πιο παράλογες και ειδεχθείς δικαιολογίες, προκειμένου να τα δώσουν σε μακρινές κατοικίες και χώρους υιοθεσίας.

Αυτή η παράλογη σκληρότητα και η βιαιότητα θα πρέπει να σταματήσει τώρα!


 ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...

United Nations Recognize #ParentalAlienation 

As #Violence And Abuse Against Children

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου