Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Επιστολή Έλληνα πατέρα στο Υ.Δικαιοσύνης.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ!!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
ΠΑΡΤΕ ΜΠΡΟΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!


 ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ονομάζομαι Β. Α., είμαι 44 ετών, εργάζομαι στην εταιρεία ...... ως ........, είμαι στην εταιρεία 23 χρόνια και είμαι πατέρας δύο παιδιών, 6.5 και 7.5 ετών.
 
Θα ήθελα να καταθέσω την πολύ πρόσφατη εμπειρία μου την οποία αποκόμισα μέσα από το διαζύγιο μου, το οποίο δυστυχώς λόγω της αδυναμίας μας (εμού και της πρώην συζύγου μου) και της δεδομένης άρνησης της στην πρότασή μου για συνεπιμέλεια, προκειμένου να βρούμε λύσεις από κοινού στα θέματα επιμέλειας – ανατροφής των παιδιών μας, καταλήξαμε στις αίθουσες των δικαστηρίων.
 
Εξυπακούεται ότι τα δικαστήρια είναι η χειρότερη εξέλιξη που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι γονιών που προτάσσει πάνω από οτιδήποτε το συμφέρον των παιδιών του.
Όμως δυστυχώς στην Ελλάδα το φαινόμενο των συγκρουσιακών διαζυγίων είναι πολύ συχνό και τις περισσότερες φορές με οδυνηρές συνέπειες για τα παιδιά.
 
Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλεται όχι μόνο στην αδυναμία των δύο εν διαστάσει γονιών, οι οποίοι σε τελική ανάλυση έχουν κάθε δικαίωμα να διαφωνούν μεταξύ τους για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους , αλλά στην ανύπαρκτη και ανίκανη πολιτεία να διαχειριστεί σωστά τέτοιου είδους περιπτώσεις διαζυγίων και το τελευταίο που κάνουν είναι να προστατεύσουν τα δικαιώματα των παιδιών μας, καθορίζοντας την τύχη και το μέλλον τους κάτω από πραγματικά “αστείες” διαδικασίες.
 
Μια τέτοια διαδικασία είναι η ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του τέκνου (όπου όπως γνωρίζουμε όλοι μας καθόλου προσωρινή δεν είναι) σε έναν εκ των δύο γονιών, με το πρόσχημα του κατεπείγων σε ένα υποτίθεται δικαστήριο, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά και συνήθως χωρίς κανένα στοιχείο, απλά και μόνο επειδή ένας εκ των δύο γονιών επικαλείται κάποιους λόγους εις βάρος του άλλου γονιού, οι δικαστές πιθανολογούν ότι οι λόγοι αυτοί έχουν υπόσταση, στην συντριπτική τους πλειοψηφία την κάνουν δεκτή και αυτομάτως και ως δια μαγείας, βγαίνοντας από το δωματιάκι της προσωρινής, ο ένας εκ των δύο γονιών παύει να παίζει οποιοδήποτε ουσιαστικό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού του, ενώ ουδεμία αξία έχει πλέον ο λόγος του για το παιδί του και το παιδί επί της ουσίας χάνει έτσι απλά έναν ενεργό γονιό, ο οποίος περιορίζεται στο δικαίωμα της επικοινωνίας (και μόνο ο όρος αποτελεί ντροπή για το ελληνικό οικογενειακό δίκαιο, λες και πρόκειται για δύο φίλους από το στρατό και όχι για γονιό με παιδί) καταπατώντας το αναφαίρετο δικαίωμά του να έχει και τους δύο γονείς του απόλυτα ενεργούς στη ζωή του.
 
Σε ένα αυτόφωρο δικαστήριο που είχα με την πρώην σύζυγό μου, όπου ο εισαγγελέας της είχε απευθύνει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την επιμέλεια των παιδιών μας, η πρόεδρος προσπαθώντας να μας συνετίσει, μας είπε το εξής τραγικό μεν, απόλυτα Ελληνικό δε.
<<Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό που κάνετε θα σας εξοντώσει οικονομικά? Αφού ένας θα τα έχει (δείχνοντας τη μητέρα) και ένας θα τα βλέπει (δείχνοντας εμένα)>> προδικάζοντας ουσιαστικά την απόφαση των ασφαλιστικών οπού και εγώ διεκδικούσα την επιμέλεια των παιδιών.
 
Και ερωτώ.
Τι είναι τα παιδιά μου να τα βλέπω? Πίνακας? Ταινία?
Τι είναι τα παιδιά να τα έχει? Ιδιοκτησία της?
Τα παιδιά πρέπει και επιβάλλεται για μια σειρά από λόγους να μας έχουν και τους δύο.
 
Πρέπει και επιβάλλεται για μια σειρά από λόγους (προς το συμφέρον τους πάντα) να τα μεγαλώνω και εγώ μαζί της και όχι απλά να τα βλέπω.
Για το Θεό…Δεν είμαι η νονά τους…Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ, είμαι υπερήφανος για αυτό, όπως είναι υπερήφανα και τα παιδιά μου για μένα και πάνω απ όλα είμαι εξίσου σημαντικός για αυτά όπως και η μητέρα τους.
 
Δυστυχώς σαν τα δικά μου παιδιά, υπάρχουν χιλιάδες στη χώρα μας που η Ελληνική δικαιοσύνη τα υποχρέωσε να στερηθούν τον ένα γονιό τους.
Κάνω πραγματικά έκκληση στους αρμόδιους φορείς για τροποποίηση του υπάρχον οικογενειακού δίκαιου το οποίο ξεκάθαρα είναι εις βάρος των παιδιών μας.
 
Μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από την κοινή γονική μέριμνα.
Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς.
Δεν είναι δυνατόν το 2013 στην Ελλάδα να συνεχίζουν τα παιδιά να στερούνται τον έναν εκ των δύο γονιών τους.
 
Ας δούμε τι γίνεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μιλάμε απλά για το αυτονόητο.
 
Ευχαριστώ πολύ
Β. Α.






 

15 σχόλια:

  1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2005 ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΣΠΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑ.ΣΥ.Α. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ

    Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΪ ΔΕΞΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑ.ΣΥ.Α. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ" & "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

      Εν πολλοίς συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σας, και γι΄αυτόν τον λόγο φιλοξενώ τους συνδέσμους του ΠΑ.ΣΥ.Α, από την έναρξη του κοστολογίου αυτού.
      ....και φυσικά πάντα ενθυμούμαι και τιμώ, όπως μπορώ, την βοήθεια και συμπαράσταση του Πα.Συ.Α , και ιδίου του Σ.Σπυρόπουλου.

      ....όσο για την επιστολή (καταγγελία ουσιαστικά), ενός πατέρα που διεκδικεί την ευτυχία των παιδιών, του δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί, έστω και αν οι απόψεις του ( και του χώρου από όπου προέρχεται) δεν είναι συμβατές με τις δικές σας, και τις δικές μου, ....αν μου επιτρέπεται.

      Παραπέρα δεν υπάρχει καμιά "συμμαχία" και συνεχίζω να καταγγέλλω, με σχόλια και αναρτήσεις, την εγκληματική δράση της "Γενικής Γραμματείας Ισότητας" ( και κάθε άλλης Φεμινιστικής οργάνωσης) για το "καπέλωμα" της Ελληνικής Δικαιοσύνης με στόχο την επιβολή της πολυγαμικής Μητριαρχίας, στην ελληνική κοινωνία.

      Ευχαριστώ,

      Διαγραφή
  2. Η εν λογω" υπενθυμιση" προς τον διαχειριστη του blog για να καταλαβω...ειναι υπενθυμιση υποταγης προς καποιον υποτακτικο? επειδη ετυχε της βοηθειας σας?
    Αυτου του ειδους οι μεσαιωνικες υποδειξεις και διαταγες εχετε την εντυπωση οτι για οσους τις διαβαζουν, κανουν "καλο" και στους υπολοιπους? ή οτι με αυτο τον τροπο θα επιτυχετε να κερδισετε την συμπαθεια του κοσμου και την προβολη του σωματειου σας?
    Κι ολα αυτα επειδη ετυχε ο διαχειριστης να αναρτησει και να προβαλει μια επιστολη ενος πατερα που ΔΕΝ ανηκει στον συλλογο σας ή οτι αλλο ειναι αυτο?
    Αυτα τα ανουσια σχολια διαβαζουν ολοι και για αυτους τους λογους κανενας ΔΕΝ ασχολειται σοβαρα με το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ "Ανώνυμος22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ."

    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
    ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ (ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ) ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ "ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..Η εν λογω" υπενθυμιση" προς τον διαχειριστη του blog για να καταλαβω...ειναι υπενθυμιση υποταγης προς καποιον υποτακτικο? επειδη ετυχε της βοηθειας σας?.... ."

    Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ 2010-2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΚΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΔΕΙΛΟΥΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΑΡΝΑΤΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ

    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟΤΕ «Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ.» ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΗΘΕΝ " …..υπενθυμιση υποταγης προς καποιον υποτακτικο….. " ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..Αυτου του ειδους οι μεσαιωνικες υποδειξεις και διαταγες….."

    ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΡΘΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤH ΤΟΥ BLOG ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" – [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΜΑΓΙΣΣΟ-ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ " …..μεσαιωνικες υποδειξεις και διαταγες….. " ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘ’ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΟΥ

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "…..μεσαιωνικες υποδειξεις και διαταγες….. "

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "…..μεσαιωνικες υποδειξεις και διαταγες….. " ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..εχετε την εντυπωση οτι για οσους τις διαβαζουν, κανουν "καλο" και στους υπολοιπους?.... ."


    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦ’ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΡΘΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] http://www.pa-sy-a.gr ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ

    ΔΙΟΤΙ ΜΑΓΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΣΕ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ

    ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΡΙΝΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΤΥΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..ή οτι με αυτο τον τροπο θα επιτυχετε να κερδισετε την συμπαθεια του κοσμου και την προβολη του σωματειου σας?..... "


    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΡΘΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣΩΣΤΗ

    ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΚΟΛΑΡΙΟΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ "…..θα επιτυχετε να κερδισετε την συμπαθεια του κοσμου..... "

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΓΙΑ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "…..θα επιτυχετε να κερδισετε..... "
    ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "….. την συμπαθεια του κοσμου..... "

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] http://www.pa-sy-a.gr ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ «ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ» ΤΗΝ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΛΗΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ-ΑΠΕΙΛΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..Κι ολα αυτα επειδη ετυχε ο διαχειριστης να αναρτησει και να προβαλει μια επιστολη ενος πατερα που ΔΕΝ ανηκει στον συλλογο σας ή οτι αλλο ειναι αυτο?..... "

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΝΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "….. ο διαχειριστης..... " ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "….. προβαλει μια επιστολη ενος πατερα που ΔΕΝ ανηκει στον συλλογο σας..... " ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ
    ΕΓΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΚΟ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΗΘΙΚΑ

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "….. ή οτι αλλο ειναι αυτο..... " ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ
    ΔΙΟΤΙ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

    ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΣΠΕΝΣ) ΔΙΟΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΡΑΦΕΙΣ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ

    "…..Αυτα τα ανουσια σχολια διαβαζουν ολοι και για αυτους τους λογους κανενας ΔΕΝ ασχολειται σοβαρα με το θεμα….."

    ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΩΣΤΗ ΗΘΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ "…..Αυτα τα ανουσια σχολια διαβαζουν ολοι….." ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΔΗΛΑΔΗ "Ανώνυμη" ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΙΣ "22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΩΣ-ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "….. και για αυτους τους λογους κανενας ΔΕΝ ασχολειται σοβαρα με το θεμα….." ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ-ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ"

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ"- [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΪ ΔΕΞΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑ.ΣΥ.Α. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ" & "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΪ ΔΕΞΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ" & "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

    Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BLOG ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ: ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 10:16 π.μ. " ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΘΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον αυτός τα βλέπει.
    Κάποιοι άλλοι δέν τα είδαν ποτέ τα παιδιά τους γιατί είχαν την ατυχία=αφέλεια να μπλέξουν με κάποια Μήδεια-μάγισσα που ήθελε να "ορίζει" το βρώμικο κορμί της (pro-choice bitch}...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μαίανδρος Αχαϊκός ΠΡΟΣ Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting

    Θα ήθελα να μου στείλετε κάποια ενημέρωση για τις θέσεις σας στο "Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting" για το θέμα της αρπαγής των παιδιών από τα δικαστήρια που τα δίνουν στις μητέρες. Είμαι γνώστης του θέματος και εχω διαβάσει στο internet σχεδόν όλα τα site που αναφέρονται στο θέμα αυτό. Επειδή λαμβάνω ενεργό θέση υπέρ των πατέρων που χάνουν αδίκως τα παιδιά τους χρειάζομαι ενημέρωση για τις θέσεις σας σε επίπεδο ηγεσίας του συλλόγου σας. Μέχρι στιγμής η μόνη οργανωμένη και σωστή κίνηση κατά την άποψη μου τουλάχιστον στο internet έχει δοθεί από τον ΠΑΣΥΑ και επειδή οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται και για πατριωτικά θέματα τους αξιολογώ πως κάνουν πολύ καλή δουλειά για το θέμα των παιδιών και των πατέρων. Θα περιμένω και την δική σας θέση και άποψη. Ευχαριστώ.

    Μαίανδρος Αχαϊκός
    Facebook
    https://www.facebook.com/maiandros.axaikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέρασε τόσος καιρός και κανένας από το Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting δεν μου απάντησε στην ερώτησή μου.

    Τους το έστειλα και στο Facebook και σε μήνυμα και σε σχόλιο και αμέσως με διέγραψαν απο την δυνατότηα να βάζω σχόλια.

    Τελικά το Γονεϊκή Ισότητα - Equal Parenting απαξιώνει όποιον δεν είναι στον συλλογό τους ενώ διακρίνω και μια ύποπτη διεργασία στο υπόστρωμα που δείχνει να γνωρίζουν πληροφορίες που μόνο μια μυστική υπηρεσία θα μπορούσε να ξέρει σχετιζόμενες με τους λογαριασμούς Profil του Facebook.

    Ντροπή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή