Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παιδιά, αντικείμενα χωρίς βούληση!


Αποσπούνται βιαίως από τους πατέρες τους για το … «Συμφέρον» τους.
Τα δάκρυα στεγνώνουν, αλλά τα τραύματα στην ψυχή τους δεν επουλώνονται ποτέ.



Σκηνές σαν αυτές του video δεν συμβαίνουν μόνο στην …αλλοδαπή.
Συνέβησαν και εχθές ( 24-02-2011 ) στο  Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.
Ο πατέρας προσήχθη σιδηροδέσμιος, στο Α.Τ. Ακρόπολης, μαζί με το παιδί του, που με φωνές και κλάματα  αντιστεκόταν να τον αποχωριστή.
Ταυτόχρονα η  μητέρα του, και η Δικηγόρος της, απαιτούσαν την άμεση εκτέλεση δικαστικής απόφασης παρόλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε και την ψυχική κατάσταση του παιδιού.
 
Αυτή την στιγμή Πατέρας και παιδί βρίσκονται στο Α.Τ.Α, αναμένοντας το «Χαμόγελο του Παιδιού» να παραλάβει το παιδί και να το οδηγήσει σε Νοσοκομείο, κατόπιν παραγγελίας  Εισαγγελέως.

Βλέπε προηγούμενες Καταγγελίες :

5 σχόλια:

  1. Στο τμήμα γίνετε χαμός! Η μητέρα επιμένει να πάρει το αγοράκι και αυτό τσιρίζει και κρύβετε στον πατέρα του!
    Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν!
    Πίος είναι αυτός που επιτρέπει να τυραννιέται έτσι ένα παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΑΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

    Η συνέχεια εδώ: http://anti-amazon.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Χαμόγελο" δεν αναλαμβάνει, και την "δουλειά" θα την κάνει το Τμήμα Ανηλίκων υπό την απειλή, ότι "όποιος αντισταθεί θα συλληφθεί" ( κατά τα νόμιμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστυνομικοί απέσπασαν, πλέον, το παιδί απ΄τον πατέρα προκειμένου να παραδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του - μητέρα.
    (βάσει δικαστικής απόφασης και Εισαγγελικής παραγγελίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΟΤΗΣ ...βόρειας Ελλάδας

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ!!


    Στις 26-2-2011 στην περιοχή Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής πατέρας είχε επικοινωνία (βάση δικαστικής απόφασης) με τα ανήλικα τέκνα του. Η μητέρα τους συνέστησε να περιμένουν λίγα λεπτά έως ότου τα ετοιμάσει για να του τα παραδώσει.
    Μετά από είκοσι λεπτά εμφανίστηκε περιπολικό και συνέλαβε τον πατέρα με τους δυο μάρτυρες που ηρθαν για συμπαράσταση (τους οδήγησαν στο ΑΤ της Ν. Φιαλαδέλφειας). Η μητέρα είχε κατάθεση μήνυση για μη καταβολή διατροφής. Στο τμήμα αποδείχτηκε ότι ο πατέρας ήταν συνεπής. Για να αφεθεί όμως ελεύθερος έπρεπε να γίνει ανάκληση της μήνυσης διότι ήταν Σάββατο και τα δικαστήρια κλειστά! Η μητέρα δεν απάντησε ποτέ στις τηλεφωνικές κλήσεις αλλά ούτε άνοιξε την πόρτα της οικίας της. Με πρωτοβουλία του διοικητή του αρμοδίου τμήματος ενημερώθηκε ο εισαγγελας και ο πατερέας αφέθηκε ελέυθερος υστερα απο 10 ώρες περίπου.Το αποτέλεσμα γνωστό! Άλλη μια επικοινωνία χαμένη και μια απίστευτη ταλαιπωρία ενός πατέρα που ήθελε να δει τα παιδιά του.
    Αναμένουμε μετά απο μύνηση του πατέρα για ψευδή καταμύνηση εάν θα θα υπάρξει η ίδια ευαισθησία για αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος της μητέρας;
    ΗΔΟΜΕΝ;
    αναρτήθηκε απο ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή